Nieuw revolutionair systeem voor natuurlijk nagelherstel  met behulp van IBX Systeem.

IBX SYSTEEM

 

Ibx is het 1ste produkt wereldwijd dat de natuurlijke nagels hersteld,voedt en verzorgd IN de nagelplaat.

Alle bekende voorgaande zogenaamde nagelversterkende produkten werken OP de nagelplaat dus eigenlijk is dat een tijdelijke oplossing om de nagels steviger aan te laten voelen maar eigenlijk maakt het de natuurlijke nagel niet steviger maar het  aangebrachte nagelverhardende produkt laat het steviger aanvoelen maar eigenlijk gebeurt er niks.

Met het nieuwe systeem IBX gebeurt dit allemaal WEL!

Het hersteld de natuurlijke nagels IN de nagelplaat en legt een verstevigend beschermend schild,in combinatie met de verzorgende Dadi'Oil zullen de nagels er na enkele weken al mooier uitzien, steviger aanvoelen en zult u mooie gezonde nagels hebben .

Dit produkt is met name heel geschikt voor mensen met slappe nagels die het maar niet lukt om ze te laten groeien zonder dat ze inscheuren of afbreken.

Ook is het zeer geschikt voor mensen die in de zorg zitten of kapsters , mensen die veel met hun handen in het water zitten.

Herstel bij onproffesionele verwijdering van kunstnagelsystemen.

Gespleten nagels,traumanagels.

Ook is gebleken dat mensen die chemokuren moeten ondergaan of hebben ondergaan zeer gebaat zijn bij dit IBX systeem.

Nieuwschierig geworden?bel of app mij voor een afspraak en ervaar zelf de verbluffende werking van dit geweldige systeem.

De eerste behandeling duurt 30 minuten en dan behandel ik de nagels met IBX repair en IBX

De 2de en 3de behandeling duren een half uur en behandel ik met IBX repair indien de nagels heel ernstig beschadigd zijn door bv onproffesionele verwijdering van kunstnagelsystemen,en dan de IBX.

De eerste 3 behandelingen vinden plaats 3 weken achter  elkaar , dan kijken we in hoeverre het herstel is gevorderd en dan plannen we de volgende afspraken in om de 2 weken en als ze goed hersteld zijn kunnen we om de 3 weken een herhaalafspraak inplannen.

 De Dadi'oil is bij mij te koop ,een flesje van 3,75 ml kost €6,-

De Dadi'oil is is speciaal ontwikkeld om het herstel van de nagels met het IBX systeem te optimaliseren en een herstelboost te geven.

De kosten zijn voor de eerste behandeling €25, de behandelingen daarna kosten €20,-

Het is wenselijk voor een optimaal herstel de eerste weken de nagels alleen te behandelen met IBX, daarna als het herstel goed zichtbaar is kan er worden gekozen voor een nagellak of gellak. 

 

 

Nailfashion Do  |  nailfashion_do@live.nl