Ik wil mijzelf graag aan u voorstellen.

Ik ben Do, 45 jaar ,en woonachtig in Duiven samen met mijn vriend en zoontje van 12 jaar. Ik heb allerlei banen gehad in o.a. de horeca, kapsalon,kledingzaak en receptie bij  hotels en andere diverse bedrijven en ook heb ik een paar jaar modellenwerk gedaan, dus eigenlijk altijd banen waar representiviteit belangrijk was.

Ik ben zelf begonnen met het dragen van kunstnagels toen ik 19 was.Ik ben begonnen met het laten zetten van gelnagels bij een nagelsalon in Arnhem dit beviel in de eerste instantie prima totdat het naar verloop van tijd lopende band werk werd en de behandeling werd afgeraffeld met als resultaat veel te dik gezette gelnagels.

Ondertussen was mijn passie voor het nagelvak alleen maar gegroeid en wilde ik alle ins en outs weten,alles leren omtrent het nagelvak om uiteindelijk van mijn passie/hobby mijn beroep te kunnen maken.

Zo heb ik in 2010 besloten om de vakopleiding Allround nagelstyliste te gaan volgen bij Florence Beauty & Nails in Wijchen.Hier heb ik de modules manicure, geltechnieken en acryltechnieken geleerd en de opleiding afgerond met het felbegeerde diploma Allround nagelstyliste.Ik was zelfs de beste examenkandidaat die dag met als gevolg dat ik als eerste mijn diploma uitgereikt kreeg, dat was voor mij een extra pluim bovenop het behalen van mijn diploma.

Daarnaast heb ik aansluitend 5 nailartcursussen gevolgd bij Florence Nails&Beauty omdat ik dat gewoon heel erg leuk vind om te doen; het versieren van de nagels en om mij te onderscheiden van de rest en mijn klanten iets extra's aan te kunnen bieden. Na het behalen van mijn diploma heb ik wederom veel geoefend; op mezelf,familie en vriendinnen. Want dat diploma moet je net zien als je rijbewijs halen; je leert het pas echt na het behalen van het felbegeerde papiertje door te doen en veel te oefenen. Ik stel nogal hoge eisen aan mezelf en heb geoefend totdat ik mijn nagels salonwaardig vond.

Dat moment was aangebroken in maart 2012 toen ik officieel mijn nagelstudio opende en voor publiek  toegangkelijk was. Ondertussen heb ik dus 6 jaar ervaring en weten vele klanten mij inmiddels te vinden middels mijn website en mond op mond reclame dat is altijd de beste reclame en een teken dat het goed zit en dat klanten tevreden zijn.Ik streef altijd naar perfectie en door jaarlijks vakbeurzen te bezoeken en workshops te volgen blijf ik altijd up to date van de laatste trends en producten in mijn vakgebied.; ook ontvang ik maandelijks mijn vakbladen waar ik ook veel informatie uit haal om zo altijd up to date te blijven.

Voor klanten die geen kunstnagels willen is er het fantastische gelsysteem Mani-Q voor mensen die wel verzorgde stevige nagels willen, dit is mogelijk in naturel(doorzichtig)french manicure(witte randje) of 1 kleur voor perfect gelakte nagels met de houdbaarheid van weken zonder afbladering of krassen.

Al velen gingen u voor en hebben de weg naar mij gevonden en ik heb veel tevreden klanten. Wellicht mag ik u binnenkort ook verwelkomen in mijn salon in huis en u voorzien van mooie nagels onder het genot van een kopje koffie of thee.Kijkt u gerust rond op mijn website en als u nog vragen heeft hoor ik dat graag van u.

Ik hoop u enthousiast gemaakt te hebben en u het gevoel te hebben gegeven dat u bij Nailfashion Do in goede handen bent. Ik neem voor iedere klant ruim de tijd en stel alles in werking om u met een prachtige set nagels naar huis te laten gaan.

 

 

Iedereen is welkom bij Nailfashion Do; vrouwen en mannen, jong en oud

Ik werk met de hoogwaardige produkten van Magnetic,Young Nails en Florence Nails.

Ik heb ook een nagelbijtersarrangement ; interesse? op deze site vind je alle informatie omtrent het betreffende arrangement .

 

Ik heb inmiddels 7 verschillende nailart workshops gevolgd om de nieuwste technieken te leren op gebied van nagelversiering.

De workshops die ik gehad heb zijn; Acryl Handpainted, Handpainted nailart ,3-D acrylbloemen (2 workshops) , One Stroke en Kerst-Nailart en Special Metallics.

Ik werk thuis waar ik een gezellige nagelsalon heb en mijn klanten ontvang.

Voor de dames die net even iets extra willen biedt ik nailart aan ; dit is versiering van de nagels d.m.v. handpainted nailart met acrylverf of 3D gel, 3D acrylbloemen, inlay of een aparte vermenging van meerdere kleuren gel.

 

Voor elke klant gebruik ik nieuwe vijlen, deze worden gedesinfecteerd en opgeborgen onder de naam van deze specifieke klant. Dit doe ik om een eventuele besmetting van huid – en nagelaandoeningen te voorkomen.

 

 

 

 

 

 

 

Nailfashion Do  |  nailfashion_do@live.nl