Nu Skin Galvanic spa age loc Behandelingen

 

Gebruikt door bekende Nederlanders en Wereldsterren. 


Door het product in te sluizen komt het tot in de 5e huidlaag. 

Rimpels worden minder zichtbaar ,gezichtslijnen worden zachter,gezichtscontouren worden strakker,je huid gaat weer stralen en krijgt zijn glans terug,zakjes onder de ogen worden weer minder en bij regelmatige herhaling van de behandeling zullen ze verdwijnen,de wenkbrouwen krijgen een lifting waardoor de ogen weer meer gaan spreken,de huid voelt strakker aan ;gevoel van een mini facelift.

Ook geweldige resultaten voor mensen met acne en couperose.

Al resultaat na 1 behandeling.

Voor optimaal resultaat is het advies om gedurende 2 maanden lang 2 x per week een behandeling te ondergaan.

Daarna volstaat 1 x per week 1 behandeling.

Indien u besluit om te stoppen met de behandelingen zal het behaalde resultaat van dat moment blijvend zijn en gaat van daar uit het verouderingsproces gewoon verder zoals zich dat normaal zou voltrekken.

Dit is slechts een advies,en ook met minder frequente behandelingen zullen resultaten geboekt worden alleen duurt het dan iets langer voordat het gewenste resultaat bereikt zal zijn.

 

€25,- per behandeling

€30,- indien met line corrector

 

 

 


 

 

  

 

Aphro Celina

*Eyelash Serum*

 

Lange en volle wimpers in 6 weken!

APHRO CELINA EYELASHSERUM revitaliseert en stimuleert de groei van wimpers op een natuurlijke manier.  Breng het wimperserum één keer per dag aan als eyeliner en je zult zien dat in 4 tot 6 weken je wimpers écht langer, voller en sterker zijn geworden!

Wimperverlenging op veilige wijze

Aphro Celina Eyelashserum verlengt wimpers veilig en wetenschappelijk onderbouwd. Het serum bevat geen conserveermiddelen waardoor de kans op allergische reacties minimaal is. De ontwikkeling en productie van dit serum vindt plaats in Duitsland en voldoet aan alle Europese regelgeving. Duitse topkwaliteit!

Hoe lang gaat een flesje wimperserum mee?

Een flesje wimperserum gaat bij dagelijks gebruik ongeveer 3 maanden mee. Als je tevreden bent met de lengte van de wimpers is een dagelijks gebruik niet langer nodig. het volstaat dan het produktt slechts 2-3 maal per week te gebruiken voor behoud van de bestaande wimperlengte.

Bij mij verkrijgbaar voor de prijs van €49,90

 

 
 
 
 
 
Nailfashion Do  |  nailfashion_do@live.nl